Onlinleerweg Logo

EP-W

Opleiding tot basis adviseur

Als EPW basis adviseur doorloop je woningen en doe je verslag van alle aspecten die van invloed zijn voor de energieprestatie. Je legt de basis voor het bepalen van het energielabel en kunt waar nodig adviseren.

Een dag als EPW basis adviseur staat in het teken van vaktechnische kennis, duurzaamheid, afwisseling en persoonlijk contact. Klinkt dat als muziek in de oren? Volg dan de cursus om je voor te bereiden op het EP-W/B examen.

Inhoud

Onze e-learning opleiding tot basis adviseur voor energielabels is de perfecte manier om snel en efficiënt de kennis en vaardigheden te verwerven die nodig zijn om woningbezitters te adviseren over energie-efficiëntie en duurzame energieoplossingen voor hun woning en om energielabels af te geven. Onze opleiding is geaccrediteerd en wordt gegeven door ervaren professionals uit de branche. Door deze opleiding te volgen, zult u in staat zijn om woningbezitters te helpen hun energiekosten te verlagen en hun milieuprestaties te verbeteren in hun woning en hen een energielabel te verstrekken.

Wat leer je

Meest gestelde vragen

Hoe werkt de demo ?

Na het aanmelden voor de demo ontvang je van ons instructies om in te loggen in het demo portaal. vervolgens krijg je via een unieke code toegang tot een demo van een online cursus. De demo is volledig gratis en je zit nergens aan vast.

Zijn er echt geen gebruikskosten?

Nee, Je betaald alleen voor wat je verkoopt. Zou hou je de investering en het ondernemersrisico laag

Wat zijn de voordelen van een online cursus?

Een online cursus biedt bedrijven veel voordelen zoals flexibiliteit, kosteneffectiviteit en de mogelijkheid om specifieke vaardigheden te verwerven.

Hoelang heb ik toegang tot de omgeving

Elke klant van jouw die het portaal gebruikt betaald voor een online cursus en 1 jaar toegang. Als bedrijf heb je levenslang toegang tot de omgeving. 

Hoe kan de online cursus worden geïmplementeerd binnen een bedrijf?

Bedrijven kunnen e-learning implementeren door cursussen aan te bieden die aansluiten bij de specifieke behoeften van het bedrijf en de deelname aan deze cursussen te stimuleren.

Hoe kan e-learning worden geïntegreerd met andere vormen van opleiding?

 E-learning kan worden geïntegreerd met andere vormen van opleiding door bijvoorbeeld een combinatie van online en offline opleidingen aan te bieden.

Start nu geheel gratis

Start nu en vraag hieronder jouw gratis demo aan. 

Gratis demo

Vul onderstaand formulier in voor toegang tot onze gratis demo omgeving

Contact Informatie
Bedrijfsinformatie
Om je aanmelding compleet te maken klik onderaan op de link" mail mij de gratis demo".

In je mailbox ontvang je dan van ons de inlog & uitleg over gratis onze demo omgeving.

Heb je nog vragen of hulp nodig?
Neem dan contact met ons op: Contact